Vesti iz fudbala

Milan Ilić sudi finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.05.2024 14:40
Milan Ilić sudio je u novembru duel Vojvodine i Crvene zvezde MN Press
Milan Ilić sudio je u novembru duel Vojvodine i Crvene zvezde

Milan Ilić biće glavni sudija u finalu Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine (utorak, 20.15, TV Arena 1 Premium) koje se igra na stadionu Lagator u Loznici, saopštio je Fudbalski savez Srbije (FSS).

Ilićevi pomoćnici biće Aleksandar Marjanović i Marko Đuričić, dok je za četvrtog sudiju određen Marko Ivković. 
Delegat na finalu Kupa Srbije biće Radenko Stevović, posmatrač Dragan Radulović, a u VAR sobi sedeće Lazar Lukić i Pavle Tomić.

Ilić je ove sezone već vodio jedan duel izmešu ove dve ekipe odigran 25. novembra prošle godine u Novom Sadu koji su gosti iz Beograda dobili 2:1. Osman Bukari bio je dvostruki strelac za crveno-bele (4. i 27. minut), dok je izjednačujući pogodak postigao Radomir Milosavljević u 12. minutu. Ovaj duel domaćin je završio sa igračem manje jer su u 88. minutu isključenja zaradili Siniša Tanjga i Srđan Žakula, jedan od asistenata tadašnjeg trenera Ranka  Popovića.

Ilić je sudio ove sezone na 14 mečeva u Superligi, tri puta Crvenoj zvezdi (Vojvodina 2:1, TSC 3:1, TSC 2:1), a Novosađanima samo u pomenutom duelu sa šampionom u 16. kolu. U Kupu Srbije vodio je samo duel prve runde između IMT-a i Javora Matis.