Vesti iz fudbala

Zvezdini fudbaleri za Kup trofej igraju u Loznici, a fudbalerke u Kruševcu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.05.2024 18:15
trofej Kupa Srbije u fudbalu, za koji će se od žesnkih ekipa boriti Crvena zvezda i Spartak MN Press
trofej Kupa Srbije u fudbalu, za koji će se od žesnkih ekipa boriti Crvena zvezda i Spartak

Od ranije se zna da će osvajač Kupa Srbije 2023/24. za fudbalere biti odlučen u Loznici, gde će 21. maja jedni drugima na crtu igrači Crvene zvezde i Vojvodine, a danas je Fudbalski savez obavestio javnost da će isti trofej u ženskoj konkurenciji biti uručen u Kruševcu.

Dva dana posle poslednjeg čina odbrane pehara Aleksandra Dragovića, Gelora Kange, Mirka Ivanića, Milana Rodića i ostalih izabranika Vladana Milojevića u manje važnom ne i nebitnom domaćem takmičenju, na teren će i njihove klupske koleginice sa stadiona "Rajko Mitić", a rivalke crveno-belih biće fudbalerke Spartaka.

Jedina dilema je ko će biti formalni domaćin u kući FK Napredak, da li Beograđanke ili Subotičanke, a biće rešena žrebom 12. maja u 13.00. Osim njihovog učešća u finalu neupitna je i bitka dva tima u poslednjem kolu plej-ofa Superlige, zadnjeg dana ove nedelje u glavnom gradu naše zemlje. 

I prošle sezone su ŽFK Crvena zvezda i ŽFK Spartak odlučivali o tituli u foto-finišu i sastali se u finalu Kupa Srbije, a dupla kruna je završila u trofejnim vritrinama kluba sa severa Vojvodine.