Vesti iz fudbala

Vlahović: Očekivali smo tešku utakmicu, ali bitno je da imamo šest bodova

komentari (0)

Izvor: Tanjug

28.03.2023 11:59
Vlahović: Očekivali smo tešku utakmicu, ali bitno je da imamo šest bodova MN Press

Srbija je startovala u kvalifikacija za EURO 2024. godine sa šest bodova, igra i protiv Litvanije i protiv Crne Gore sigurno nije bila na nivou kvaliteta igrača, ali se igra za bodove, ne za utisak. Dušan Vlahović je imao stopostotan učinak u Podgorici, oba šuta u okvir gola završila su iza leđa golmana Mijatovića za trijumf od 2:0.

"Utakmica je bila jako teška, kao što smo i očekivali, znali smo da je Crna Gora odličan protivnik i da bi na svom terenu mogla da nam zada poteškoće", izjavio je srpski fudbaler Dušan Vlahović posle pobede u Podgorici (2:0).

Vlahović je od četiri startna, postigao tri gola.

"Jako smo srećni što smo pobedili i što ovaj mini ciklus završavamo sa dve pobede i šest bodova".

On je pohvalio sjajnu atmosferu u Podgorici i istakao da je razgovarao i sa Mirkom Vučinićem, koji je takođe nekada igrao za Juventus.

"Ušao sam u seriju i želim da nastavim na isti način i u Juventusu. Bio je jedan loš period, ali sada je sve u redu".

Na pitanje da prokomentariše izjavu nekadašnjeg italijanskog reprezentativca Luke Tonija da lakše postiže golove za Srbiju jer je pritisak manji, nego u Juventusu, Vlahović je rekao:

"Luka Toni ne zna, nije igrao za našu reprezentaciju, nemam ja nikakav pritisak, samo moram da nastavim da radim jako, a golovi će doći".

Vlahović je već postigao 13 pogodaka za selekciju Srbije.