Vesti iz fudbala

Vojvodina želi podršku u Kragujevcu: Novosađani organizuju prevoz za navijače na polufinale Kupa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2024 11:32
Navijači Vojvodine MN Press
Navijači Vojvodine

Polufinalni susret Kupa Srbije protiv Radničkog 1923, koji je na programu u sredu, 24. aprila na stadionu "Čika Dača" veoam je važan za fudbalere Vojvodine koji imaju ambiciju da trijumfuju u ovom takmičenju.

Koliko su odlučni u toj nameri vidi se i po odluci uprave Noosađana da organizuju besplatan prevoz za sve svoje navijače koji žele da podrže klub na utakmici u Kragujevcu.

"Fudbaleri Vojvodine u sredu gostuju ekipi Radničkog 1923 u borbi za finale Kupa Srbije, a pomoć naših navijača uvek je bila presudan faktor u ključnim trenucima. Tim povodom, uprava na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem odlučila je da pozove navijače da u što većem broju budu uz svoju 'staru damu' na stadionu 'Čika Dača' u sredu od 16 časova", stoji u saopštenju Novosađana i dodaje se:

 

 

"Fudbalski klub Vojvodina organizovaće prevoz do Kragujevca, a svi zainteresovani mogu da se prijave za putovanje na polufinale Kupa Srbije u Šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini 'Karađorđa' kod ulaza broj dva, kao i kod sekretarice u FC 'Vujadin Boškov'. Sve informacije o polasku i povratku u Novi Sad, zainteresovani navijači saznaće na licu mesta prilikom prijavljivanja."

Utakmica Radnički 1923 – Vojvodina na programu je u sredu u 16 časova uz direktan prenos na kanalu Arena 1 Premium, a u drugom polufinalnom susretu se od 19.00 časova na stadionu "Rajko Mitić" sastaju Crvena zvezda i Partizan, uz prenos na istom kanalu.