Vesti iz fudbala

Marušić za Arenu: Srbija je iskoristila svoje šanse, dok mi naše nismo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.03.2023 23:18
Marušić za Arenu: Srbija je iskoristila svoje šanse, dok mi naše nismo MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije je pobedila Crnu Goru u Podgorici za 2:0 (0:0) golovima rezerviste, Dušana Vlahovića, u drugom poluvremenu.

Prvo poluvreme bilo je veoma slabo od strane izabranika Dragana Stojkovića, ali je u drugo bilo mnogo bolje, što je na kraju rezultatom i naplaćeno.

Reprezentativac Crne Gore, Adam Marušić, je nakon utakmice u izjavi za TV Arenu sport, istakao da je njegova ekipa zaslužila bar remi:

"Ostaje žal zbog rezultata, mislim da je 2:0 previše za ovu utakmicu. Ušli smo veoma motivisano u meč, bili smo odlični u prvom poluvremenu i stvorili više prilika. Ipak, oni su iskoristili svoje šanse, dok mi nismo. Na nama je da učimo iz svojih grešaka i okrećemo se narednim utakmicama", rekao je Marušić.

Kapiten Crne Gore, Stevan Jovetić, smatra da ekipa uz ovakvu igru može da se plasira na Evropsko prvenstvo, a sa njim se usaglasio i fudbaler Lacija:

"Održao je govor nakon utakmice i ja se u potpunosti slažem sa njim. Mislim da smo odigrali fantastičnu utakmicu uz fantastičan ambijent. Želim i da se zahvalim publici što su došli i ulepšali utakmicu", podvukao je Marušić.