Vesti iz fudbala

CSKA nudi novi ugovor Milanu Gajiću: Sadašnji ističe narednog leta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2024 11:15
Milan Gajić MN Press
Milan Gajić

Ima srpski inetrnacionalac Milan Gajić sasvim solidne, gotovo dve sezone u moskovskom CSKA i ruski klub je spreman da mu ponudi novi ugovor, prenose tamošnmji mediji.

Prama pisnaju brojnih sredstava javnoh informisanja u Rusiji, razgovori dve strane na tu temu su već vođeni i očekuje se da dobiju pozitivan epilog u vrlobliskoj budućnosti.

"Istina je da sam razgovarao sa predstavnicima CSKA oko produžetka ugovora za Milana Gajića, ali u ovom trenutku nemam nikakve nove informacije da vam kažem na tu temu. Čekamo da vidim kako će se sitauciaj dalje odvijati, ali ruski kub je pokazao inetersovanje da se produži saradjnja", rekao je Gajićev agent, Rade Ćaldović.

Podsećanja radi, bivši fudbaler Crvene zvezde je u redove "armejaca" stigao 2022. godine i za ovaj ruski tim je odigrao 74 meča, a ove sezone 32, na kojima je postigao pet golova i tri puta asistirao saigračima. CSKA u ovom trenutku zuzima šestu poziciju na tabeli ruske Premijer lige sa 37 osvojenih bodova, što je 13 manje od lidera Zenita. 

Gajić je nedavno u Moskvi nastupao i za reprezentaciju Srbije na prijateljskom susretu protiv selekcije Rusije, a defanzivac CSKA je dobio crveni karton već u 21. minutu što je kasnije uticalo i na konačan rezultat meča.