Vesti iz fudbala

Stanković govorio o stanju sina: Situacija se popravlja iz dana u dan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.04.2024 09:20
Srpski trener, Dejan Stanković MN Press
Srpski trener, Dejan Stanković

Srpski trener Dejan Stanković, vratio se u Mađarsku kako bi nastavio da vodi Ferencvaroš u pohodu na trofej Mađarske. Nekadašnji strateg Crvene zvezde je u prethodnim danima boravio u Milanu gde je njegov sin Stefan u bolnici.

Nije poznato zbog čega je Stefan hospitalizovan, a Stanković je iskoristio priliku pred naredni meč mađarskog šampiona da se zahvali svima na podršci.

"Pre svega, želeo bih da se zahvalim navijačima, osoblju, mom timu, što su bili uz mene i moju porodicu poslednjih dana. Situacija se iz dana u dan popravlja", izjavio je Stankovič, a prenosi sajt kluba.

Ferencvaroš čeka duel sa Kišvardom gde bi trijumfom mogli da obezbede novu titulu mađarskog prvenstva.

"U susretu pre meča rekao sam igračima da moramo da budemo šampioni! To ne znači samo da podignemo trofej, već moramo da igramo kao šampioni, moramo da radimo kao šampioni na terenu, moramo da igramo duhom koji ovaj klub predstavlja. Ostalo nam je sedam utakmica, pet u ligi i dve u Kupu. Čeka nas mnogo susreta za kratko vreme, svaki igrač mora da bude spreman za ovaj izazov, jer ako igraš u ovako velikom klubu moraš sve da pobediš", rekao je Stanković.

Srpski stručnjak je na klupi kluba iz Budimpešte od septembra 2023. godine. Njegova ekipa trenutno zauzima lidersku poziciju u Mađarskoj sa 64 osvojena boda, dok takođe igraju polufinale nacionalnog kupa.