Vesti iz fudbala

Belingem poručio Džerardu: Divim ti se, čast je biti pored tebe

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.03.2023 13:36
Belingem poručio Džerardu: Divim ti se, čast je biti pored tebe Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Fudbaleri Engleske napravili su još jedan korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvu nakon što su na svom terenu savladali Ukrajinu 2:0, a nakon tog susreta viđena je jedna zanimljiva situacija.

Mladi Džudi Belingem je odmah nakon 90. minuta zastao kako bi izneo svoje impresije o meču, a uloga stručnog konsultanta bila je dodeljena nekadašnjem engleskom reprezentativcu Stivenu Džerardu, pa se pre nego što je počeo da priča o utakmicu, prvotimac Borusije iz Dortmunda obratio "Stiviju Džiju".

"Stivene, divio sam se tebi i tvojim igrama. Zadovoljstvo je stajati ovde pored tebe ", rekao je Belingem, a zatim se osvrnuo na duel protiv Ukrajine i nastavak kvalifikacija:

"Ostvarili smo dve pobede u dve utakmice i koračamo ka plasmanu na Evropsko prvenstvo onako kako smo to zamisli na početku ovih kvalifikacija. Za sada sve ide kako treba i želimo da nastavimo u tom tonu, jer Engleska mora da pobeđuje u svakom utakmici", reko je Belingem.

Džerard mu se zahvalio na lepim rečima i uzvratio rečenicom da on nije bio toliko dobar sa 20 godina kao što Belingem jeste.