Vesti iz fudbala

Ovako se "glasalo" u svlačionici Bajerna: Kimih i Gorecka bili za Nagelsmana, Mane i Nojer predvodili "opoziciju"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.03.2023 09:34
Ovako se "glasalo" u svlačionici Bajerna: Kimih i Gorecka bili za Nagelsmana, Mane i Nojer predvodili "opoziciju" Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, Pool

Čelnici Bajerna iz Minena odlučili su prošle nedelje da smene trenera Julijana Nagelsmana i umesto  njega angažuju Tomasa Tuhela, a sada polako na površinu isplivava sav "prljav" veš iz nemačkog kluba.

Naime, kako piše nemački Bld, svlačionica Bavaraca bila je podeljena po pitanju podrške, sada već bivšem treneru, a to znači da je i atmosfera unutar tima bila ozbiljno uzdrmana.

U redovima najboljeg nemačkog tima Džošua Kimih, Leon Gorecka, Matijas de Liht i Bendžamin Pavar su bili deo struje koja je davala podršku treneru, dok su svojevrsnu opoziciju predvodili Manuel Nojer, Sadio Mane i Žoa Kanselo, a iskusni Tomas Miler je navodno bio uzdržan.

Ipak, mladi stručnjak je smenjen, na njegovo mesto je došao trener koji je sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona i koji je obećao da isti uspeh može da ponovi i sa minhenskim velikanom.

Za sada, nema informacija da li su oni igrači koji su bili za ostanak trenera Nagelsmana zadovoljni izborom njegove zamene, što će se vrlo lako utvrditi učinkom na terenu.