Vesti iz fudbala

Mitrović obradovao Stojkovića, oporavak ide u dobrom smeru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.04.2024 17:26
Aleksandar Mitrović i Dragan Stojković, selektor Srbije FSS
Aleksandar Mitrović i Dragan Stojković, selektor Srbije

Zabrinuo je pre desetak dana Aleksandar Mitrović, selektora Srbije Dragana Stojkovića, ali evidentno je da će najbolji napadač reprezentacije Srbije biti spreman za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. 

Uz klupsku dozvolu Mitrović je stigao pre nekoliko dana u Beograd gde je uz nadzor ličnog trenera nastavio sa rehabilitacijom.

O tome kako se oseća i šta se može očekivati u narednom periodu, obavestio je i selektora Stojkovića, koji mu je poželeo brz i uspešan povratak na teren.

FSS

 

 

Sastanak u centru Beograda protekao je kao i uvek u srdačnom razgovoru i prijatnim tonovima. Nije samo tema bila povreda napadača Al Hilala već i kompletan plan i program koju našu najbolju selekciju očekuje uoči Evropskog prvenstva. 

Početak priprema i okupljanje A tima planirano je krajem maja. Selektor Stojković, zajedno sa saradnicima, do će tada detaljno pratiti formu svih kandidata za dres reprezentacije, što je bila praksa i pred svako ranije okupljanje.

Reprezentacija Srbije u Nemačku odlazi 11. juna iz Beograda. Do tada Orlovi će da odigraju dve prijateljske utakmice, 4. juna u Beču protiv Austrije i 8. juna u Stokholmu protiv Švedske.