Vesti iz fudbala

Ruben Amorim: Nije bilo razgovora sa Liverpulom, prekinite sa pričama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.04.2024 16:06
Trener Sportinga, Ruben Amorim Guliver/AP Photo/Armando Franca
Trener Sportinga, Ruben Amorim

Mnogi mediji su preneli kako je Ruben Amorim postigao usmeni dogovor sa Liverpulom i da će naslediti Jirgena Klopa na klupi "redsa" u narednoj sezoni. Ipak, prema rečima portugalskog trenera to nije tako.

Nemac će sigurno napustiti Liverpul na kraju sezone, a uprava kluba sa "Enfilda" traga za zamenom. Nakon što je Ćabi Alonso objavio da ostaje u Bajeru iz Leverkuzena, engleski klub je bacio oko Amorima. Šef struke Sportinga je zato rešio da prekine sve glasine oko njegovog prelaska u Liverpul.

"Prekinite sa ovim pričama, želim da stavim tačku na sve što je objavljivano. Ovo je poslednji put da govorim o budućnosti. Nije bilo intervjua ili dogovora sa Liverpulom. Jedina stvar koju svi želimo jeste da budemo šampiona i ništa se neće promeniti", rekao je Amorim.

Portugalski strateg ne želi da se skreće fokus sa sezone koju ima sa Sportingom. Zato je hteo da se ogradi od svih medijskih pisanja u prethodnim danima.

"Ponoviću, trener sam Sportinga. Nije bilo intervjua niti sa jednim klubom, a ni bilo kakvih dogovora. To niije istina. Fokusiran sam, kao i uvek, na svoj klub. Nemam ništa drugo da kažem", zaključio je Amorim.