Vesti iz fudbala

Oglasio se Nemanja Gudelj: Hvala svima, život mog brata nastavlja da kuca

komentari (0)

Izvor: Tanjug

26.03.2023 14:40
Oglasio se Nemanja Gudelj: Hvala svima, život mog brata nastavlja da kuca Instagram/NemanjaGudelj/Printscreen

Fudbaler Sevilje i reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj objavio je danas da se njegov brat Dragiša oporavlja u bolnici pošto je sinoć izgubio svest na utakmici treće španske lige između Kordobe i gostujućeg Rasing Ferola.

Dragiša Gudelj, koji igra za Kordobu, se u 11. minutu pri rezultatu 1:1 srušio na zemlju, ali je nakon brze intervencije lekara vratio svest i prevezen je u bolnicu. Kordoba je tokom dana objavila na društvenim mrežama da je Dragiša Gudelj pod lekarskim nadzorom, ali je da je svestan i u stabilnom stanju.

"Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe", napisao je Nemanja Gudelj na svom Instagram nalogu na kojem je objavio sliku svog brata iz bolnice.

On se, između ostalog, posebno zahvalio lekarskom timu kluba, kao i svim zdravstvenim radnicima u bolnici u Kordobi.

"Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. Pravi ratnik već stoji! Jer kažu da nikada ne odustaje, hvala vam", naveo je Gudelj.

Nemanja Gudelj se trenutno nalazi u Podgorici gde se sa reprezentacijom Srbije sprema za predstojeći meč grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Crne Gore.