La Liga

Operisani Nemanja Gudelj ponovo trenira: Sjajna vest za Sevilju i reprezentaciju Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.02.2024 11:25
Nemanja Gudelj, fudbaler Sevilje, na meču Guliver
Nemanja Gudelj, fudbaler Sevilje, na meču

Fudbaler Sevilje, Nemanja Gudelj, počeo je da trenira sa saigračima iz Sevilje, što je poslednja faza oporavka od povrede i operacije kolena iz januara meseca ove godine. 

Španski mediji još ne raspolažu informacijom kada će se defanzivni vezista kluba iz Andaluzije vratiti igranju mečeva, ali svakako zvuči ohrabrujuće da je ponovo u kopačkama. 

Sevilja sutra gostuje Realu u Madridu, reprezentativac Srbije odradio je trening sa ekipom pred njen put u glavnbi grad, ali još nije u konkurenciji za mečeve. Barem ne za duel sa "kraljevićima". 

 

 

To su poslednja ohrabrujuća saznanja "sedme sile" sa Pirineja, prvenstveno za osvajača najviše trofeja Lige Evrope (eks Kup UEFA), a onda i selektora selekcije Srbije, Dragana Stojkovića, jer je Gudelj bio važna karika u borbi "orlova" za plasman na ovogodišnje prvenstvo Evrope u Nemačkoj.

Gudelj ima 32 godine, a ove sezone je za sadašnji tim odigrao 16 mečeva u La Ligi. Pre prelaska u Sevilju, igrač sredine terena, kadar da popunjava rupe i u zadnjoj liniji, nosio je dres Brede, AZ Alkmara, Ajaksa i par klubova u Kini.