Vesti iz fudbala

Kup Srbije na Areni: Partizan dočekuje Voždovac, Zvezda veliki favorit protiv Vršca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.04.2024 10:50
Trofej Kupa Srbije MN Press
Trofej Kupa Srbije

Fudbaleri Partizana dočekaće danas od 15 sati u Humskoj, uz besplatan ulaz, Voždovac u utakmici četvrtfinala Kupa Srbije.

Pred duel sa "zmajevima", Igor Duljaj ističe:

"Ova utakmica ima drugačiji značaj, u odnosu na prošlu nedelju. Tada su bili u pitanju bodovi, a sada ukoliko izgubite, više niste u igri za osvajanje trofeja. Teško je igrati protiv istog protivnika, u sedam dana. Dovoljno poznajemo njih, i oni nas. Voždovac mnogo dobro igra, međutim rezultati ih ne prate. Imaju taj dug niz bez pobeda, u jednom trenutku to mora da se prekine, samo se nadam da to neće biti baš protiv nas na sutrašnjoj utakmici. Naravno, mi imamo ambicije, cilj, igramo na našem stadionu".

Dva sata kasnije na Banovom brdu snage će odmeriti Čukarički i Vojvodina, dok branilac trofeja Crvena zvezda od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje OFK Vršac.

Vladan Milojević, šef struke crveno-belih, poručuje:

"Ne znam još uvek kakav će tim izaći na teren, ali će stvari biti jasnije posle današnjeg treniga, te ću tada i odlučiti. Mi poštujemo svakog protivnika i u tom maniru ćemo ući u utakmicu, sa ciljem da prođemo dalje".

Spisak polufinalista biće kompletiran sutra nakon poslednjeg četvrtfinalnog duela između Radničkog i Novog Pazara u Kragujevcu (16.00).

Četvrtfinale Kupa Srbije

Sreda

Partizan - Voždovac 15.00 (AP1)
Čukarički - Vojvoidna 17.00 (AP2)
Crvena zvezda - Vršac 19.00 (AP1)

Četvrtak

Radnički 1923 - Novi Pazar 16.00 (AP1)