Vesti iz fudbala

Zvezda ubedljiva u Modriči: Milojević "isprobao" i omladince

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.03.2023 19:26
Zvezda ubedljiva u Modriči: Milojević "isprobao" i omladince MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde uvedljivo su slavili na gostovanju Modriči sa 6:0 (2:0). Crveno-beli su ozbiljno pristupili ovom prijateljskom meču posvećenom stogodišnjici kluba iz Republike Srpske , koji je sadržao dva poluvremena od po 40 minuta.

Nakon prvog dela izabranici Miloša Milojevića su imali dva gola prednosti. Najpre je u 14. minutu Aleks Vigo sa desnog boka uposlio Lazara Nikolića, a ovaj se dobro snašao i pogodio za 1:0.

Drugi gol bio je delo Jegora Pruceva u 24. minutu. Marko Rakonjac je odložio loptu za Nikolu Mituljikića, koji je nije uspeo da zatrese mrežu, ali je na loptu natrčao Prucev i udvostručio prednost.

U drugom poluvremenu je Milojević u igru ubacio osmoricu omladinaca Bogdan Marinković, Vladislav Goldin, Luka Lečić, Dragan Miranović, Mateja Radonjić, Luka Bošković, Luka Sandulović i Boris Matić, uz Bratislava Marića koji je bio u startnoj postavi.

Mituljikić nije uspeo da se upiše u strelce u 24, ali jeste u 44. minutu, kada je savladao protivničkog golmana nakon asistencije Jegora Pruceva. Samo nekoliko minuta kasnije, bilo je 4:0. Slaboljub Srnić je u 51. minutu sa distance pogodio unutrašnji deo stative, nakon čega se lopta odbila u gol.

Mituljikić je u 67. minutu postigao svoj drugi gol na meču, a konačan rezultat postavio je Jegor Prucev, kada je svoju prvu asistenciju upisao mladi Luka Sandulović.

Sastavi:

Modriča: Dizdar, Živković, Guskić, Limić, Karvaljo, Ilić, Pljevaljčić, Radić, Omerhodžić, Kuljanin, Kojić.

Igrali su još: Marinković, Stojanović, Janković, Hamid, Furtunato, Tursić, Sekulić, Tosaka, Gerić, Markeš.

Crvena zvezda: Vasiljević, Vigo, Gobeljić, Marić, Nikolić, Mijailović, Srnić, Krstičić, Prucev, Mituljikić, Rakonjac.

Igrali su još: Marinković, Goldin, Lečić, Matić, Miranović, Radonjić, Bošković, Sandulović.