Vesti iz fudbala

Uroš Spajić: Pamtim utakmicu sa Zenitom, zvezdaši, dođite na Marakanu

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

21.03.2024 15:58
Uroš Spajić MN Press
Uroš Spajić

Defanzivac Crvene zvezde, Uroš Spajić, je kao omladinac crveno-belih odigrao prijateljski meč sa Zenitom 2011. godine na "Marakani". Sada, tačno trinaest godina kasnije sastaće se ponovo sa ruskim klubom, te učestvovati u još jednom prijateljskom susretu, kada će u subotu - 23. marta od 19 časova kapije stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za sve navijače.

"Susret sa Zenitom iz 2011. godine mi je ostao u najlepšem sećanju. Tada su protiv ruskog kluba igrali uglavnom mlađi igrači, među kojima sam bio i ja, kao i nekoliko prvotimaca. Mnogo nam je značila ta utakmica, bio je prelep osećaj igrati protiv kluba kao što je Zenit. Tribine su bile ispunjene, atmosfera je zaista bila neverovatna, a gost na utakmici je bio i Vladimir Putin. Bilo je to lepo iskustvo za mene, ali i dobar meč, koji se završio nerešenim rezultatom", istakao je Uroš Spajić. 

Iskoristio je štoper Zvezde da pozove navijače na predstojeći prijateljski duel sa Zenitom. 

"Pozivam navijače da dođu na utakmicu, koja se igra u subotu, biće lep dan, a meč se igra u dobrom terminu. Svi oni koji dođu će uživati na stadionu, imaće priliku da gledaju verujem dobar fudbal, iako je u pitanju prijateljska utakmica, tokom reprezentativne pauze. Očekujem sjajnu fudbalsku predstavu i lep događaj sa našim prijateljskim klubom. Negujemo prave vrednosti, a utakmica koja je pred nama je još samo jedna potvrda toga. Zvezdaši, vidimo se na 'Marakani'" poručio je Spajić.