Vesti iz fudbala

Neočekivana poseta: Siner bio gost fudbalera Italije u Americi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.03.2024 12:10
janik Siner proslavlja osvojen poen Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee, File
janik Siner proslavlja osvojen poen

Treći reket sveta, Janik Siner posetio je kamp fudbalske reprezentacije Italije koja se nalazi u Sjedinjenim Aemeričkim Državama u sklopu priprema za EURO 2024.

Davdesetdvogodišinji teniser trenutno se nalazi u Majamiju, gde učestvuje na Mastersu, a "azuri" se baš na Floridi pripremaju za prijateljske mečeve protiv selekcija Venecuela i Ekvadora koji su na programu 22, ondosno 24. marta.

Kako je objavio Fudbalski savez Italije igrači su sa oduševljenjem dočekali najboljeg tenisera ove zemlje, dočekali su ga aplauzima i poželeli mu osvajanje titule u Majamiju.

 

 

S druge strane, Siner je fudbalerima pručio da veruje u njih, da im želi mnogo uspeha u pomenutim mečevima, kao i na predstojećem Evropskom prvestvu u Nemačkoj, gde se "azuri" nalaze u grupi B zajedno sa selekcijama Španije, Hrvatske i Albanije.

Mladi italijanski teniser se srdačno pozdravio i sa vođom delegacije Fudbalskog saveza Italije, legenradnim golmanom Điđijem Bufonom koji je poznat kao veliki ljubitelj tenisa i Janikov navijač, i njih dvojica su zajedno posmatrala trening ekipe selektora Lučana Spaletija.