Novak Djoković

Bufon očaran pobedom Sinera: Vredelo je ustati u pola 5 ujutru...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.01.2024 20:45
Legenda svetskog fudbala Đanluiđi Bufon uz svog zemljaka MN Press
Legenda svetskog fudbala Đanluiđi Bufon uz svog zemljaka

Legenda italijanskog i svetskog fudbala Đanluiđi Bufon prokomentarisao je neverovatan uspeh njegovog zemljaka Janika Sinera, koji je današnjom pobedom nad Novakom Đokovićem u Melburnu, obezbedio plasman u finale Australijan opena, gde će se za prvu grend slem titulu u karijeri boriti protiv Danila Medvedeva.

Mladi Italijan (22) savladao je Đokovića u četiri seta, što mu je treća pobeda u međusobnim duelima protiv srpskog tenisera, koji je sva tri poraza zabeležio u poslednja četiri okršaja. Najpre na Završnom mastersu u Torinu, zatim u finalu Dejvis kupa, a onda i u polufinalu Australijan opena, gde je Novak jurio 11. titulu.

Njegov uspeh očarao je legendarnog italijanskog golmana, koji je na društvenim medijima priznao da je morao da ustane u pola 5 ujutru kako bi gledao duel Sinera i Novaka.

"Prvo si nas sve naterao da se zaljubimo na poslednjem ATP finalu. Zatim, epskim povratkom vratio si nam Dejvis kup posle 47 godina. Konačno, rešio si da nas nateraš da se probudimo u 4.30 ujutru da gledamo kako igraš neverovatan meč protiv Đokovića i pobedite ga za svoje prvo Grend slem finale u karijeri. Koliko si ti stvari, zapravo, Janiče Sineru?", napisao je Bufon.

 

 

Janik Siner će se za prvu grend slem titulu u karijeri boriti protiv Danila Medvedeva, koji je nakon maratonskog meča izbacio danas Aleksandra Zvereva u pet setova.

Njihov duel na programu je u nedelju u jutarnjem terminu.