Vesti iz fudbala

FSS traži da kupi poslovnu zgradu: Prioritet imaju objekti na Novom Beogradu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.03.2024 10:41
Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi MN Press
Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi

Fudbalski savez Srbije uputo je javni poziv za prikupljanje obavezujućih ponuda za nabavku odnosno kupovinu poslovne zgrade.

Kako je navedeno na sajtu krovne fudbalske organizacije u zemlji, nužno je da pomenuti objekat ima između 3.000 i 8.000 kvadrata, a poželjno bi bilo da se nalazi na Novom Beogradu, u blizini autoputa i da bude dobro saobraćajno povezan sa Sportskim centrom u Staroj Pazovi.

Pored toga, na oficijelnoj internet prezentaciji Fudbalskog saveza Srbije je istaknuto da zgrada mora da ima građevinsku dozvolu i najmanje 20 parking mesta.

MN Press

Ulaz u zgradu gde se nalaze prostorije Fudbalskog saveza Srbije

 

"Ponuda zainteresovanih ponuđača smatraće se obavezujućom za ponuđača i on neće naknadno moći da povećava cenu ponuđene zgrade. Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da ne prihvati kao odgovarajuću nijednu od prispelih ponuda, ako se ispostavi da nisu prikladne za administrativnu zgradu FSS", navodi se u objavi Saveza.

Posebno se naglašava da ponuda mora biti sačinjena na srpskom jeziku, a ponuđač je mora dostaviti u pisanom obliku i može podneti više ponuda – za više zgrada.

Ponuđači svoje ponude podnose običnom poštom, preporučenom poštom, ili lično na pisarnici FSS – pisanim putem - najkasnije do 02.04.2024. godine.