Vesti iz fudbala

Alveša ostavila žena, on odgovorio pismom: Uz tebe mi je sve lakše i mnogo prijatnije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.03.2023 14:49
Alveša ostavila žena, on odgovorio pismom: Uz tebe mi je sve lakše i mnogo prijatnije Guliver/Maurício Rummens Fotoarena

Brazilski fudbaler, Dani Alveš, koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog optužbi za silovanje, poslao je pismo svojoj ženi Žoani Sanc, koja je nedavno objavila da se rastaju.

Naime, odbrana brazilskog fudbalera je nedavno zatražila da bude pušten da se brani sa slobode, ali je taj zahtev odbijen i Alveš je ostao u pritvoru:

"Moja draga Žoana, uskoro će biti punih osam godina naše ljubavi, poštovanja i uzajamne brige, što je bio slučaj posebno u prethodnih par godina. Uz tebe je sve lakše i mnogo prijatnije. Ti i moja deca ste bili najbolja stvar koja mi se desila u životu. Zajedno rastemo iz dana od dana kad smo se upoznali, od minuta kada smo otpočeli zajednički život. Bili smo jedno uz drugo svih ovih godina, zajedno smo jačali i sazrevali", piše Alveš, pa nastavlja:

 

 

"Razumem bol koji je ova nepravedna situacija izazvala i razumem da je teško nositi se sa tim ogromnim pritiskom. Optužbe na moj račun su strane za mene i vrednosti koje gajim, a to su ljubav, poštovanje i trud. Nastaviću da se borim kao što sam uvek, verujući u sebe i podršku onih koji me znaju. Boriću se do kraja uz bezuslovnu ljubav moje dece, roditelja i onih koji su ostali na mojoj strani, kako bih u najskorije vreme dokazao svetu moju nevinost".

Podsetimo, iskusni defanzivac je optužen da je po dolasku u Barselonu silovao jednu devojku u toaletu diskoteke, u noći 30. decembra. Njemu je 20. januara ove godine određen pritvor.