Vesti iz fudbala

Poketino konačno zadovoljan: Naš najbolji meč, igrači Čelsija uživali na terenu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.02.2024 10:57
Maurisio Poketino, menadžer Čelsija Tanjug/AP Photo/Rui Vieira
Maurisio Poketino, menadžer Čelsija

Menadžer Čelsija Maurisio Poketino zadovoljan je igrom i trijumfom nad Aston Vilom (3;1) kojim su "plavci" izborili plasman u osminu finala FA kupa. Konačno je Čelsi odigrao kako ume, nadvisio je rivala na "Vila Parku" i tako bar najavio bolje dane. 

"Ovo je bio naš najbolji meč od kada sam preuzeo Čelsi. Protiv izuzetno teškog rivala smo odigrali zaista dobro. Drago mi je što se videlo da igrači uživaju na terenu i u igri. Mi smo Čelsi, očekivanja su velika, a ovo je izuzetno mlad tim. Mislim da odrastamo kao celina na zaista dobar način. Optimista sam, neka nam navijači veruju, hvala im na podršci", rekao je Maurisio Poketino.

Uveravao je Poketino pred meč da ima apsolutno poverenje u igrače i da veruje u njih "više nego ikada". Oni su mu uzvratili dobrom partijom, a Enco Fernandez, za koga su mediji tvrdili da je tražio od uprave da napusti klub na leto, posle pogotka je gestikulacijom jasno stavio do znanja da ne namerava da ode sa "Stamford bridža".

Čelsi će u osmini finala FA kupa igrati protiv Lidsa. Mečevi osmine finala FA kupa na programu su od 26. do 28. februara. "Plavci" se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli Premijer lige sa 31 bodom, a u narednom kolu gostovaće Kristal Palasu.