Vesti iz fudbala

Kup Grčke na Areni: Saša Ilić protiv Fatiha Terima za plasman u polufinale

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.01.2024 13:10
Saša Ilić, trener Atromitosa MN Press
Saša Ilić, trener Atromitosa

Atormitos, koji predvodi srpski trener Saša Ilić u revanš meču četvrtfinala Kupa Grčke dočekuje Panatinaikos (18.00, TV Arena sport 1) i brani prednost od 2:1 iz Atine.

Saša Ilić radi veoma dobar posao sa Atromitosom. Od kako je stigao u Grčku, nekadašnji trener Čukaričkog i CSKA iz Sofije, ima veoma dobre rezultate, a danas ima priliku da uvede tim u polufinale Kupa Grčke. Za to mu je neophodno da odbrani prednost iz Atine protiv Panatinaikosa, na čijoj klupi je Turčin Fatih Terim.

Neće biti lako Atromitosu da ponovi podvog jer će danas "zeleni" iz Atine biti nešto jači iako još uvek Terim ne može da računa na Joanidisa, Huankara, Šporara, Verbiča, Vajanidisa, Magnusona i Brauna, ali se u tim vraćaju Palasios i Šenkefeld, a na raspolaganju su mu i Filip Mladenović i Filip Đuričić.

Neće ni Ilić, koji je do sada na 16 mečeva na klupi Atromitosa ostvario osam pobeda, šest remija i ubeležio samo dva poraza, biti kompletan jer mu nedostaju Cavelas, Kuen, Jubitana, Imerakov i Akibu Kamara.

Pobednik ovog dvomeča igraće u polufinalu Kupa Grčke izvesno protiv PAOK-a koji dočekuje Panseraikos, a u prvom meču je slavio sa 4:0.

Kup Grčke, revanši četvrtfinala

Utorak

(0:3) Niki Volos - Aris 2:2 (1:1)
/Kasos 35, Ribeiro 46 - Saverio 27 pen, 69/

Sreda

(2:1) Panetolikos - OFI 16.00

(2:1) Atromitos - Panatinaikos 18.00 (TV Arena sport 1)

(4:0) PAOK - Panseraikos 20.00 (TV Arena sport 4)