Vesti iz fudbala

Železničar angažovao Ignjateva iz Sočija: U Pančevo stiže strelac iz meča Krasnodara i Crvene zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.01.2024 21:30
Ivan Ignjatijev, fudbaler Krasnodara, vodi loptu na meču Guliver
Ivan Ignjatijev, fudbaler Krasnodara, vodi loptu na meču

Fudbaleri Železničara u prolećne bitke Mozzart Bet Superlige Srbije ući će jači za zvučno pojačanje iz Rusije, pošto je uprava kluba iz Pančeva angažovala doskorašnjeg igrača Sočija, Ivana Ignjateva. 

Reč je o doskorašnjem iskusnom članu Sočija, s kojim je novajlija našeg kluba raskinuo ugovor, pa Pančevci nisu dužni da plaćaju obeštećenje za usluge bivšeg prvotimca Rubina i moskovske Lokomotive.

Našim ljubiteljima fudbala, pre svega navijačima Crvene zvezde, najpoznatiji je ipak iz vremena dok je bio u Krasnodaru, jer je pre par leta bio strelac protiv najtrofenijeg srpskog kluba u UEFA kvalifikacijama. 

Ignjatev će sutra biti predstavljen srpskim medijima u svojstvu člana ovosezonskog superligaškog debitanta, kada će objasniti okolnosti i motive dolaska u, Rusima, bratsku zemlju. Gde stiže s dva gola na 12 poslednjih mečeva za Soči. 

 

 

I bez toga se zna da je pre samo četiri godine prodat Rubinu za 7.000.000 evra, pa Pančevci očekuju da im Ignjatev bude kapitalno pojačanje u nastavku šampionata. Za koji se Železničar uveliko priprema na Kipru. 

Železničar posle 19 odigranih kola ima 18 bodova i nalazi se na 14. mestu u konkurenciji 16 ekipa.