Vesti iz fudbala

Benzema ne ceni ni Mesija, ni Ronalda: Francuz sastavio idealan tim bez Argentinca i Portugalca, ali stavio sebe

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.12.2023 09:29
Benzema ne ceni ni Mesija, ni Ronalda: Francuz sastavio idealan tim bez Argentinca i Portugalca, ali stavio sebe Tanjug/AP Photo

Francuski fudbaler Karim Benzema, koji od ovog leta nastupa za Al Itihad iz Saudijske Arabije je u razgovru za klupsku televitziju otkrio kojih 11 igrača su za njega najbolji.

U pomenutom videu taj njegov izbor jeste naslovljen kao "tim snova", ali pre bi se moglo reći da je to ekipa sastavljena od igrača koji su nastupali u 21. veku.

I na veliko iznenađenje, u njegovom idelanom timu nema mesta ni za Lionela Mesija, ni Kristijana Ronalda, ali ima Brazilca Rondala koji se nalazi u napadu zajedno sa, pa pogađate, Karimom Benzemom!

 

 

Golman imaginarnog tima po mišljenu Karima Benzeme bi trebalo da bude aktuelni čuvar mreže Bajerna, Manuel Nojer, defanzivna linija bi bila predviđena za Danija Alvesa, Pepea, Serhija Ramosa i Marsela, vezni red bi činili Klod Makelele, Pol Pogba, Zinedin Zidan i Ronaldinjo, dok su u napadu on sam i legendarni Ronaldo.

Benzema je u svoj idealan tim uvrstio čak sedmoricu igrača Real Madrida, dva Barselone i po jednog Bajerna i Juventusa, ali je još neverovatno da od sedam igrača Madriđana nije odliučio da izabere Kristijana Ronalda sa kojim je delio svlačionicu od 20009. do 2018. godine, a sa kojim je sada veliki rival u šampionatu Saudijske Arabije.

Nema sumnje da će ovaj njegov izbor izazvati mnogo bure u svetu fudbala, kao i to da neće proći nogo vremena dok mu Portugalac, kristijano ronaldo ne odgovori.