Vesti iz fudbala

Milan Gajić na meti Fiorentine već u januaru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.11.2023 16:59
Milan Gajić blista u Rusiji TV Arena sport/ Screenshot
Milan Gajić blista u Rusiji

Fiorentina traži novog desnog beka za januarski prelazni rok i kako piše "Korijere delo sport" na najužoj listi nalazi se srpski defanzivac Milan Gajić.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde odlično igra u CSKA iz Moskve ove sezone pa se uz Josipa Juranovića (Union Berlin) i Emila Holma (Atalanta - Specija) našao u užem izboru "viole".

Gajić je ove sezone promenio poziciju u CSKA jer je trener Vladimir Fedotov odlučio da igra sa trojicom štopera, pa nekadašanji igrač OFK Beograda, Bordoa i Zvezde najčešće igra na pozicijama desnog ili levog "ving beka". Na 20 mečeva postigao je pet golova uz dve asistencije, jedan od od najbolje ocenjenih igrača moskovskog tima u Premijer ligi Rusije.

 

 

Gajićeva cena na tržištu je prihvatiljiva za Fiorentinu jer se procenjuje da bi ga Moskovaljani pustili za pet miliona evra, prevashodno jer su ga dobili bez obeštećenja u junu 2022. godine. Nekadašnji zlatni orlić sa SP na Novom Zelandu ugovorom je vezan za "armejce" do juna 2025. godine i ovaj zimski prelazni rok je možda pravi momenat da Rusi dobro i zarade.