Vesti iz fudbala

Kup Bežanije: Direktor ACG, Nebojša Žugić dodelio nagrade najuspešnijim ekipama i poklone deci sa autizmom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.11.2023 17:37
Kup Bežanije: Direktor ACG, Nebojša Žugić dodelio nagrade najuspešnijim ekipama i poklone deci sa autizmom TV Arena sport

Na stadionu FK Bežanija održan je turnir u fudbalu pod nazivom "KUP Bežanije".

Po završetku takmičarskog dela medalje i pehare najuspešnijim ekipama i pojedincima dodelio je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić. Podeljen je ukupno 21 pehar u generacijama od 2010-2016. godišta. 

Prva tri mesta osvojili su: 
1. FK Bežanija 2010. godište
2. FK Zemun 2010. godište
3. FK Polet Dorćol 2010. godište

Nakon turnira, Nebojša Žugić je poručio:

"Ovo je bila jedna sjajna manifestacija i naš zadatak je da promovišemo sport. Praznik za oči je videti ovoliko dece na jednom mestu. Akcija 'Moje pravo da biram sport' kreće 20. novembra i kroz nju ćemo da apelujemo i na druge kompanije i institucije da školski sport vrati ulogu koju je imao pre. Sport ima veliku podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i Vlade Republike Srbije. Ako pogledamo proporcijalni broj ljudi i broj medalja u Srbiji mi smo sportska super sila", rekao je Žugić, pa nastavio:

"Ja znam koliko deci svaki sportski rekvizit znači i trend davanja poklona ćemo nastaviti jer za mene nema veće sreće nego kad na deci vidim osmeh na licu".  

Ovom prilikom gospodin Žugić je uručio prigodne poklone deci sa autizmom koja treniraju u FK Bežanija.

"Deca sa posebnim potrebama su deo ovog društva i zaslužuju punu pažnju i punu podršku. Moramo da radimo svi na tome da ih podržimo i da imaju lepo detinjstvo", podvukao je Žugić.