Vesti iz fudbala

Igor Duljaj za TV Arena sport: Teško je igrati ovakve utakmice

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.11.2023 15:17
Igor Duljaj za TV Arena sport: Teško je igrati ovakve utakmice TV Arena sport

Bili su fudbaleri Partizana veliki favoriti u 1. kolu Kupa Srbije protiv Jednistva iz Uba, ali su samo minimalnim rezultatom uspeli da overe prolaz u nastavak takmičenja.

Za trenera crno-belih Igora Duljaja konačan rezulatt jeste najvažniji, tim pre što iz iskustva zna koliko je teško igrati ovakve utakmice.

"Teško je igrati ovakve utakmice, jer hteli ili ne hteli igrači ne mogu u svojoj glavi da se maksimalno koncentrišu, pogotovo oni koji nisu igrali mnogo do sada. Oba tima su imali šanse, a mi smo bili bolji u drugom poluvrmenu. Navijači su bili sjajni izuzev ovih nekoliko koji psuju pred decom, a to nijelepo i moramo svi da budemo na nivou", reko je Duljaj posle meča u izjavi za TV Arena sport.

Zadovoljan posle meča je bio i trener poraženog tima, Žarko Jovanović, koji je uveren da se njegovi igrači nisu obrukali protiv provplasiranog tima na tabeli Mozzart bet Superlige.

"Ub i Jedinstvo na čeliu sa Nemanjom Matićem su zaslužili jedan ovakav spektakl. Pokazali smo da možemo da se nosimo protiv najboljeg tima u zemlji, pa onda valjda možemo i sa timovima u našem takmičenju. zato i čestitam mojim igračima, ako i prvotimcima Partizana na prolasku dalje", rekao je Jovamović za TV Arena sport.