Vesti iz fudbala

Kristijano Ronaldo "najguglaniji" sportista na svetu: Portugalčeva zvezda sija i posle odlaska u Saudijsku Arabiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.10.2023 14:19
Kristijano Ronaldo "najguglaniji" sportista na svetu: Portugalčeva zvezda sija i posle odlaska u Saudijsku Arabiju Guliver

Kristijano Ronaldo je krajem prošle godine potpisao za Al Nasr, a početkom ove preselio se u Saudijsku Arabiju, međutim u slučaju slavnog fudbalera ne važi izreka "daleko od očiju, daleko od srca". I dalje se ljubitelji sporta, širom sveta, na Guglu najviše zanimaju za fudbalske i privatne informacije iz života bivčeg megastara Reala i Mančester junajteda. 

Prema podacima platforma OLBG, sročenih na osnovu informacija dobijenih od poznatog internet pretraživača, od prošlog septembra do ovog avgusta korisnici Gugla su neverovatnih 199,4 miliona puta ukucali ime kapitena selekcije Portugala. Popularni CR7 drži prvo mesto i kada su u pitanju pretraživanja prema državama, jer je u njih 11 bio Top tema. 

Iza "kralja instagrama", sa najviše pratilaca na toj popularnoj društvenoj mreži, nalaze se njegov večiti rival - Argentinac Lionel Mesi (104,4) i bolje rangirani Brazilac Nejmar (140,9).

 

 

Prvi kao prvotimac američkog Intera, kapiten osvajača poslednjeg Svetskog prvenstva sa "gaučosima", najveći "sin" Barselone, svojevremeno pojačanje Pari Sen Žermena... a drugi kao zvezda saudijskog Al Hilala, najskuplje plaćeni fudbaler sveta u vreme kada je iz Barselone prešao u PSŽ... 

Posle fudbalskog trojca sledi NBA "zver" Lebron Džejms i kriketaš Virat Kohlim pa slede francuski fudbaler Kilijan Mbape, španski teniser Karlos Alkaraz, najveći teniser sveta svih vremena Novak Đoković, a Top 10 zatvaraju norveški fudbaler Erlin Haland i bivši šampion Formule 1 - Englez Luis Hamilton.

Jedini Srbin u pomenutoj konkurenciji imao je 58,4 miliona pregleda.