Vesti iz fudbala

Jovana Damnjanović dvostruka golgeterka protiv Lajpciga: Bivša fudbalerka Crvene zvezde "najavila" gostovanje kolega iz Ljutice Bogdana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.10.2023 19:10
Jovana Damnjanović dvostruka golgeterka protiv Lajpciga: Bivša fudbalerka Crvene zvezde "najavila" gostovanje kolega iz Ljutice Bogdana Guliver

Fudbaleri Crvene zvezde ove srede u Lajpcigu igraju meč trećeg kola grupne faze Lige šampiona, a bivša fudbalerka najtrofejnijeg srpskog kluba, Jovana Damnjanović, napravila je u istom gradu sjajnu uvertiru gostovanju kolega sa "Rajka Mitića", pošto je maltene sama donela bodove svom Bajernu - 0:3. 

Ženska postava najvećeg nemačkog kluba ubedljivo je slavila u petom kolu Bundeslige i to u prvom redu zahvaljujući našoj igračici iz napadačke linije, jer bila strelac u 14. i 42. minutu protiv sledećeg protivnika izabranika Baraka Bahara (25. oktobar, 21.00). 

 

 

Na radost svog tima, ali i reprezentacije Srbije, pošto se od nje puno očekuje i u dresu "orlica" na novim mečevima Lige nacija - 27. oktobra u Poljskoj i četiri dana sa istim rivalom u Beogradu. Naše dame su već savladale Ukrajinu i Grčku, a s pobedničkim ambicijama dočekuju i predstojeći dvomeč.