Vesti iz fudbala

Salah ide u januaru, umesto njega stiže Osimen: Klop pravi planove za budućnost Liverpula

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.10.2023 09:12
Salah ide u januaru, umesto njega stiže Osimen: Klop pravi planove za budućnost Liverpula Tanjug/AP Photo/Alessandro Garofalo/LaPresse

Najbolji fudbaler Liverpula, Mohamed Salah u januaru 2024. godine vrlo verovatno će se preseliti u Saudijsku Arabiju odakle ima nekoliko ponuda, a umesto njega na "Enfild" bi trebalo da stigne Viktor Osimen, prenose svetski mediji.

Navodno, Jirgen Klop je oduševljen igrama nigerijskog napadača i vidi ga kao idealnu zamenu za Egipćanina, ukoliko do njegovog odlaska uopšte i dođe.

Nemački stručnjak je već poslao predstavnike kluba da u Italiji pokušaju da pronađu zajednički jezik sa čelnicima Napolija, kao i da na još nekoliko utakmica uživo posmatraju odličnog napadača, koji je trenutno povređen.

Na ruku im ide i to što je Nigerijac u ne baš dobrim odnosima sa trenerom Napolija, Rudijem Garsijom i na Apeninima se već dugo priča o tome kako bi želeo da napusti stadion "Dijego Armando Maradona" i preseli seu neku drugu ligu.

Pojedini mediji čak prenose da su Osimenov menadžer našao na večeri sa vlansikom kluba Aurelioom de Laurentisom kako bi razgovarali o modelu odlaska iz kluba, budući da sjajnom napadaču ugovor ističe tek 2025. godine.