Vesti iz fudbala

Dragan Džajić o debaklu "orlića" protiv Engleza: Težak poraz, kao da smo San Marino

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.10.2023 11:45
Dragan Džajić o debaklu "orlića" protiv Engleza: Težak poraz, kao da smo San Marino MN Press

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić izjavio je u intervjuu za "Sportski žurnal", da su se "orlići" propisno obrukali posle poraza od Engleske rezultatom 9:1.

"Gordi Albion" nedavno je slavio u kvalifikacijama za EURO, nanevši Srbiji najveći poraz u istoriji.

"Ne znam da je ikad ijedna naša reprezentacija primila devet golova. Ne znam ni šta bih rekao osim – bruka! Kao da smo San Marino", rekao je Džajić.

Sastav Srbije na toj utakmici nije bio loš. Stefan Mitrović i Vladimir Lučić igraju u Crvenoj zvezdi Ligu šampiona. Mihailo Ilić je jak prospekt Partizana, a Miloš Pantović se nedavno našao u ulozi strelca protiv Vest Hema u dresu TSC-a iz Bačke Topole.

"I ne samo to. Pogledajte sastav te ekipe, mnogi su standardni u svojim timovima. I nije opravdanje, niti sme da bude, da su Englezi mnogo jaki. Koliko god da su dobri, ne sme da bude takva razlika. U životu se gubi i pobeđuje, ali ovo je takva bruka da zaista ne znam šta više da kažem", dodao je Džajić.

Mlada reprezentacija Srbije igra u ponedeljak sa Severnom Irskom meč trećeg kola od 20:30, kada će pokušati da se iskupi za visok poraz od Engleza.

 

Standings provided by Sofascore