UEFA Liga nacija

Dragan Džajić: Imamo šanse za prolaz, rado sam ispunio želju Čeferinu za potpisan dres

komentari (0)

Izvor: Tanjug

09.02.2024 13:15
Predsednik FSS, Dragan Džajić i Vladimir Petrović Pižon MN Press
Predsednik FSS, Dragan Džajić i Vladimir Petrović Pižon

Žrebom u Parizu, odlučeno je da će Srbija igrati u grupi 4 divizije A Lige nacija protiv Španije, Danske i Švajcarske. Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić rekao je kako je znao da "orlovi" neće imati laku grupu.

"I pre dolaska u Pariz znao sam da nijedna grupa nije laka. Fudbal je toliko danas izjednačen da je svaka utakmica bukvalno za sebe" izjavio je Džajić.

"Razgovarao sam sa selektorom, zadovoljan je. Mislim da imamo šanse da budemo među dve selekcije u grupi i da idemo dalje. Po kvalitetu koji posedujemo, verujem da možemo to da ostvarimo. Lepo je biti u ovom društvu najboljih evropskih selekcija" istakao je Džajić za sajt FSS.

 

 

On je posebno izdvojio aktuelne osvajače trofeja Špance, koji gostuju u Beogradu 5. septembra.

"Dugo nismo igrali sa Španijom, a uglavnom smo imali dobre rezultate.Tako velika selekcija je i lep motiv za igrače. To su utakmice koje igrači najviše vole", rekao je prvi čovek Saveza

Džajić se osvrnuo i na susret sa predsednikom UEFA Aleksandrom Čeferinom  kome je poklonio potpisan dres sa brojem 11, s obzirom na to da je Slovencu bio dečački idol.

"Da, tražio mi je preko Zorana Lakovića i drago mi je da sam mu uručio dres sa posebnom posvetom. Radi se o jednom izuzetnom čoveku koji sjajno vodi evropski fudbal", zaključio je Džajić.