Vesti iz fudbala

Spektakularni golovi Milana Gajića u remiju CSKA sa Spartakom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.10.2023 20:00 >> 20:45
Spektakularni golovi Milana Gajića u remiju CSKA sa Spartakom TV Arena sport/ Screenshot

Moskovski derbi u 11. kolu Premijer lige Rusije je obeležio srpski internacionalac Milan Gajić! Desni bek CSKA je postigao dva spektakularna pogotka, dovoljnio samo za "armejaca" u derbiju kola protiv Spartaka 2:2, koji se izvukao golom Medine u šestom minutu nadoknade.

Prvo je u 31. minutu bivši bek Crvene zvezde stigao iz drugog plana i sa 17 metara poslao "kiflu" preko golmana domaćina, da bi posle izjednačenja Kinsija Promesa (41), u 61. minutu "kopirao" pogodak.

 

 

Ovoga puta Gajić je šutirao iskosa i pogodio bliži ugao skidajući paučinu. Maestralna partija koja ne bi trebalo da promakne ni selektoru Srbije Draganu Stojkoviću jer Gajić igra odlično ove sezone.

 

 

Saša Zdjelar odigrao je odličnu partiju na sredini terena,  ali tri boda nisu otišli na konto "armejca" jer je Srđan Babić uspeo nekako loptu da proturi do saigrača, usledio je centaršut a na drugoj stativi je Medina pogodio mrežu za 2:2.

Nikola Čumić je stigao u Rubin kao pojačanje, a kako je paklen napadač uvideli su Miroslav Bogosavac i igrači Akhmata jer je bivši igrač Vojvodine rešio meč golom u 34. minutu.

 

Standings provided by Sofascore