Vesti iz fudbala

Ne pitajte me više o Almeriji, želim još da budem ovde: Veljko Paunović stao na put glasinama o napuštanju Čivasa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.10.2023 16:31
Ne pitajte me više o Almeriji, želim još da budem ovde: Veljko Paunović stao na put glasinama o napuštanju Čivasa Guliver

Mediji u Španiji najvaljivali su prošlih dana dolazak Veljka Paunovića na trenersku klupu Almerije kao maltene gotovu stvar, da bi srpski trener danas demantovao svoj dolazak iz Čivasa.

Strateg meksičkog kluba, na insistiranje lokalnih novinara, objasnio je celu priču i opovrgao glasine o vraćanju u zemlju u kojoj je proveo veći deo životnog veka i gro svoje igračke karijere. 

"Vidite, nisam primoran da odgovorim na ovo pitanje, jer smatram da pokazujem u svemu što radim da želim da budem ovde. Od prvog dana otkako sam došao, rekao sam da želim da dugo budem ovde i da pobeđujem. Nisam uradio ništa loše, ne mogu da odgovorim na ono što je napisano... Daću sve što imam sve dok me u klubu budu želeli. To mnogo zavisi od mene, od rezultata ekipe, a rezultati zavise od zajedništva koje smo pokazali danas", jasno i glasno je rekao Paunović posle slavlja svog tima u derbiju sa Atlasom, kojim je prekinuta serija od šest duela bez pobede sastava iz Gvadalahare. 

Uprkos tome, Meksikanci su ga još jednom pitali za dalji status u Čivasu, s kojim je prošle sezone beležio odlične rezultate. 

"Ponavljam, ne želim da pričam o tome. Ne mogu da odgovaram za stvari koje su izvan moje kontrole. Jednostavno pričam ono što osećam. Želim samo najbolje i želim da se fokusiram. Vraćam se tom osećaju i zauzimam odbrambeni stav jer ne razumem zašto me to pitate. Već sam rekao, da li vam nije jasno? Nije vam jasno? Ne pitajte me više. Ovde sam. Spreman. Ne pitajte me ponovo. Jednog dana kada me više ne bude ovde znači da me u klubu više ne vole", zaključio je osvajač svetske titule sa omladinskom selekcijom Srbije.