Vesti iz fudbala

Dragan Džajić predstavio svoj tim za FSS: Nedimović, Žemberi, Tumbaković, Pižon...

komentari (0)

Izvor: Tanjug

27.02.2023 16:38
Dragan Džajić predstavio svoj tim za FSS: Nedimović, Žemberi, Tumbaković, Pižon... MN Press

Kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dragan Džajić predao je danas spisak ljudi koje planira da postavi na rukovodeća mesta u Savezu ako pobedi na izborima zakazanim za 14. mart, prenose beogradski mediji.

Džajić je odlučio da za potpredsednike Saveza imenuje Branislava Nedimovića, Janoša Žemberija, Sandru Sremčević i Branka Zečevića. Nedimović je bivši ministar poljoprivrede u Vladi Srbije, Žemberi je predsednik TSC-a iz Bačke Topole, dok će ženski fudbal predstavljati Sandra Sremčević, koja je predsednica ŽFK Crvena zvezda. Zečević je vlasnik kompanije Metal Fer, koja je jedna od najvećih izvoznika u Srbiji".

U Izvršnom odboru FSS bi se našli predsednici FS Vojvodine Dragan Simović, FS Beograda Marko Zdravković, FS regiona istočne Srbije Zoran Ignjatović i FS regiona zapadne Srbije Nebojša Živanović, kao i prvi čovek Trajala Vladan Gašić.

Članovi IO FSS biće i predsednik Zajednice klubova Super i prve lige Srbije Dragomir Lazović, bivši selektori Srbije Vladimir Petrović Pižon i Ljubiša Tumbaković, predsednik Sudijske komisije FSS Dejan Delević i  privrednik Aleksandar Mihajlović.

Kandidaturu za predsednika FSS podneo je i Nemanja Vidić, koji je ranije danas predstavio svoj tim. Izbori za novog predsednika FSS biće održani 14. marta u Staroj Pazovi.