Vesti iz fudbala

Vratiću se u Premijer ligu, samo ne znam da li u Lokomotivu: Marko Nikolić bi voleo da opet radi u Rusiji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.09.2023 10:21
Vratiću se u Premijer ligu, samo ne znam da li u Lokomotivu: Marko Nikolić bi voleo da opet radi u Rusiji MN Press

Ostavio je Marko Nikolić značajan trag na klupi Lokomotive, ali su ga u moskovskog klubu "izbušilu" zbog čega je morao da napusti Rusiju, ali njegov cilje je da se jednog dana vrati u Premijer ligu.

Novi trener ekipe Šabab Al Hlija iz Dubaija, ovo je rekao u velikom intervju "Sport-ekspresu" u kojem je otkrio šta sve treba da se dogodi pre nego što se vrati u Rusiju.

"Proveo sam sjajno vreme u Lokomotivi, u tom klubu još imam prijatelje, a neki od njih su me nedavno i posetili sa porodicama. Stvrano mi je bilo lepo i rado se sećam tog peruoda. Dolazak u Moskvu za mene je bio veliki, ne samo korak napred, već i izazov jer sam znao u kakvoj situaciji dolazim u klub, ali meni se takvi izazovi sviđaju. Mislim da smo moji saradnici i ja uradili dobar posao i često pričamo o tom periodu u Lokomotivi", rekao je Nikolić i dodao:

"Jednog dana ću se sigurno vratiti u Rusiji, a sada, da li baš u Lokomotivu ili neki drugi klub, to ne znam. Potrebno je samo da se situacija u toj zemlji sredi. Da igranje fudbala opet ima smisao. Da se borite za titulu, izlazak u Evropu, opstanak... A ovako, imam utisak da se igra samo da bi se igrao, a to nije dobro".

Nikolić je naglasio da mu život u Rusiji mnogo nedostaje i otkrio da je pored Lokomotive imao kontakte sa još nekoliko timova iz Premijer lige.

"Rusija mi mnogo nedostaje, ali ovde u Dubaiju ima mnogo Rusa, samo što je vreme mnogo lopše, pa se to nekako kompenzuje. Šalim se, naravno. Voleo bih da se vratim, volim život u Rusiji i videćemo kako će se sve to dalje odvijati. Nije tajna da sam bio u kontaktu sa nekoliko klubova, a ne samo Dinamom iz Moskve, ali nismo uspeli da se dogovorimo", rekao je Nikolić.