Vesti iz fudbala

Di Marija ne može da veruje šta mu se desilo: Kakva čast, Mesi mi prišao i dao kapitensku traku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.09.2023 11:00
Di Marija ne može da veruje šta mu se desilo: Kakva čast, Mesi mi prišao i dao kapitensku traku Tanjug/AP Photo/Juan Karita

Fudbaleri Argentine savladali su kao gosti Boliviju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a u odsustvu Lionela Mesija koji je celu utakmicu presedeo na klupi, kapitensku traku je nosio Anhel di Marija.

Povratnik u redove Benfike je nakon odigranog susreta istakao da je to bila nejveća moguća čast za njega i da je ponosan što je baš on oko ruke nosio kapitensku traku.

"Kakav dan za mene. Kao prvo, veoma je važno da smo pobedili Boliviju, jer igrati na ovoj nadmorskoj visini nikada nije lako, a uz to sam bio kapiten nacionanig tima. To je bilo vrlo emotivno za mene da kao predvodnik izvedem na teren ekipu koja je zvanični svetski šampion", rekao je Di Marija.

Nekadašni fudbaler Real Madrida, Juventus ai PSŽ-a je pričao o tome kako se došlo do toga da baš on zameni starndardnog kapitena Argentine.

"Do dan pred utakmicu uopšte nismo razgovarali o tome, jer niko nije ni znao da li će Mesi igrati. A onda, kada je selektor saopštio da će Leo ostati na klupi, kapiten mi je prišao i dao mi traku u ruku", prisetio se Di Marija i dodao:

"zauvek ću pamtiti taj trenutak. Najbolji fudbaler sveta svih vremena mi je dao traku i rekao mi da ću biti kapiten. To je jedinstven doživljaj koji nikada neću moći da zaboravim".