Vesti iz fudbala

Od prvog minuta smo im pokazali da smo došli po tri boda: Sergej Milinković Savić hvali stav i taktiku Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.09.2023 23:28
Od prvog minuta smo im pokazali da smo došli po tri boda: Sergej Milinković Savić hvali stav i taktiku Srbije MN Press

Najbolji fudbaleri Srbije iskupili su se protiv Litvanije u Kaunasu za poraz od Mađarske, pre nekoliko dana u Beogradu, a da će ovog puta sve izaći na dobro dalo se videti još po stavu i taktici "orlova" od samog početka meča kvalifikacija za šampionat Evrope.

Sergeju Milinkoviću Saviću prijala je njegova uloga u takvoj postavci stvari, jer voli da da bude bliži protivničkom golu. 

"Izašli smo od prvog minuta visoko, želeći što pre da damo golove i nosimo kući tri gola. Oni su mislili da mogu danas do bodova, ali od prvog minuta smo im pokazali da smo došli ovde po pobedu", naglasio je legendarni vezista Lacija, od ovog leta član Al Hilala. 

Do kraja kvalifikacija u grupi G moglo bi da bude gusto i neizvesno, obzirom na to da je vodeći triling stao u dva boda razlike. Mađarska ima 10 bodova iz četiri susreta, Srbija isto ali i meč više, dok im Crna Gora diše za vratom (8). 

"Favoriti smo od prvog dana, izgubili smo od Mađarske iako smo igrali dobro drugo poluvreme ali lopta nije htela da uđe u gol. Idemo sada u Budimpeštu da pobedimo, pa nam onda dolazi Crna Gora", zaključio je doskorašnji vezista Lacija.