Vesti iz fudbala

Ranko Stojić za TV Arena sport: Mnogo volim Dušana Tadića, biće selektor Srbije jednog dana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.09.2023 23:37
Ranko Stojić za TV Arena sport: Mnogo volim Dušana Tadića, biće selektor Srbije jednog dana MN Press

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić će uskoro biti novi selektor nacionalnog tima, prognozirao je u izjavi za TV Arena sport stručni konsultatnt naše televizije, Ranko Stojić.

Prema njegovim rečima bivši fudbaler Vovjodine sjajno oseća igru i ima sve predispozicije da jednog dana nakon okončanja igračke karijere bude i vrhunski stručnjak.

"Stalno hvalim Dušana Tadića jer mnogo volim tog momka. Možda ne sada i možda ne tako brzo, ali on će u prespektivi sigurno biti selektor Srbije", rekao je Stojić gostujući u studiju TV Arena sport na stadionu Crvene zvezde nakon utakmice protiv Mađarske.

Stručni konsultant najgledanije sportske televizije u ovom delu Evrope je istakao da je Srbija u drugom poluvremenu bila mnogo bolji rival i da to treba da bude pokazatelj kako da se igra u nastavku kvalifikacionog ciklusa i pohvalio rad selektora Dragana Stojkovića.

"Piksi je uspeo da napravi ambijent u nacionalnom timu i to je njegova zasluga. Pored Dušana Tadića imamo još nekoliko vrhuskih igrača i verujem da ćemo uspeti da se plasiramo na Evropsko prvenstvo", rekao je Stojić.