UEFA Liga šampiona

Anćeloti: Bili smo dobri; Pep: Nadam se da smo nešto naučili

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.05.2023 23:43
Anćeloti: Bili smo dobri; Pep: Nadam se da smo nešto naučili Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Prvi deo "Bitke za Istanbul" doneo je sve što se očekivalo, taktike, tehnike, dva lepa gola, ali Real i Mančester siti su odigrali 1:1 na "Santijago Bernabeu", pa će se finalista odlučiti za osam dana na "Etihadu".

Trener Reala Karlo Anćeloti bio je prilično zadovoljan.

"Interesantna utakmica, teška za nas u prvom delu, a mnogo bolja u nastavku. Kontrolisali smo meč, defanzivno smo bili dobri, Vini je postigao lep gol. Ridiger je uradio dobar posao sa Halandom, vezni red je kontrolisao loptu i mogu da budem zadovoljan. Imamo jak motiv da u revanšu uradimo dobar posao", istakao je Anćeloti odmah po zavrpšetku meča.

Pep Gvardiola je sigurno bio zadovoljan rezultatom. Menadžer Sitija je istakao da je meč bio "tesan".

"Kada smo mi igrali bolje oni su postigli gol, kada su oni bili bolji mi smo izjednačili. Tesna utakmica. Imali smo i dobrih i manje dobrih momenata na "Bernabeu" protiv kvalitetnog rivala, ali u rvanšu igramo pred našom publikom. Real ima i kvalitet i iskusan tim, putujemo kući sa nadom da ćemo iz ovog meča nešto naučiti i da ćemo se braniti bolje i uspešnije napadati. Nadamo se najboljem",  rekao je Gvardiola koji nije izvršio nijednu izmenu na meču.