UEFA Liga šampiona

Bavarci videli sjajnu "devetku", samo što nije iz Bajerna

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.04.2023 08:30
Bavarci videli sjajnu "devetku", samo što nije iz Bajerna Tanjug/AP Photo/Angelika Warmuth

Bajern mora da se posveti odbrani titule u Bundesligi, jer je u ovom času platio danak lošoj kadrovskoj politici minulog leta. Odlazak Roberta Levandovskog nije nadomešten kupovinom neke jake "devetke" i ideja da bi Sadio Mane mogao da pokrije taj nedostatak odavno je pala u vodu.

Bavarci su platili i ceh što nisu na vreme "razbili kasu" i doveli Erlinga Halanda iz Borusije iz Dortmunda, kao što su to pre deceniju ulinili sa Levandovskim.

"Videli smo jednog takvog napadača, sjajnu 'devetku', jedino što nije igrala za nas. Malo je u svetu špiceva kao što je Levandovski", istakao je direktor Bavaraca Oliver Kan misleći na Erlinga Halanda.

Bio je zadovoljan igrom Bajerna.

"Sve ukupno, odigrali smo sjajnu utakmicu. Da smo poveli, šanse bi nam porasle i bilo bi vrlo neprijatno za Siti. Dali smo sve od sebe, ali ovog puta nije bilo dovoljno".

Analize slede tek kada se završi Bundesliga.

"Sve ćemo analizirati na kraju sezone. Sada je prioritet da se osvoji titula prvaka države. Sigurni smo da ćemo biti uspešni sa Tomasom Tuhelom na klupi", poručio je Oliver Kan.

Bajernu ostaje da kupi pravu "devetku" i da napravi tim koji će naredne sezone biti konkurentniji Realu, Mančester sitijuž, Barseloni u borbi za najznačajniji evropski pehar.