UEFA Liga šampiona

Tuhel poštuje Siti, ali ne odustaje bez borbe: Bajern je veliki klub i svašta može da se dogodi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.04.2023 19:43
Tuhel poštuje Siti, ali ne odustaje bez borbe: Bajern je veliki klub i svašta može da se dogodi Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Bajern može da izgubi 3:0, ali nikad se neće unapred predati bez borbe. Bavarci veruju da prednost Mančester sitija sa "Etihada", u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, može da se nadoknadi u Minhenu.

"Mi smo u periodu promena, veliki igrači su napustili klub, zatim je promenjen i trener. Nismo imali mnogo vremena, ali Bajern je veliki klub i zato svi mi imamo veliku odgovornost. Svašta može da se dogodi, pogotovo kad pogledate prvi meč i način na koji nas je Siti kažnjavao. Tim Pepa Gvardiole je jedan od najboljih u svetu, ali mi smo spremni. Vrata su va uvek otškrinuta, mi moramo snažno da zagazimo unutra", rekao je Tuhel.

Napadač Čupo-Moting se oporavio.

"Nisam još odlučio, videćemo posle testa u kakvom je stanju njegovo koleno. Ako je u redu biće u kombinaciji za meč. On nam daje snagu u ofanzivi, bilo bi dobro da ga imamo u timu", bio je jasan trener Bajerna.

I Tomas Miler veruje da prednost Sitija nije nenadoknadiva, a nagovestio je  i idealan scenario za Bajern.

"Verujem da još imamo šanse da se plasiramo u polufinale LŠ. Moramo dobro da počnemo meč, možda da postignemo makar jedan gol u prvom poluvremenu. Ne moramo posle prvih 10 minuta da vodimo 3:0, ali moramo da damo makar jedan gol u prvom poluvremenu. Ako postignemo drugi gol do 80. minuta, a ne primimo nijedan, imaćemo još 15 minuta. Verujem da je sve moguće", rekao je Miler.

UEFA Liga šampiona, revanš mečevi četvrtfinala

Utorak

(0:2) Čelsi - Real Madrid 21.00 (TV Arena Premium 2)

(0:1) Napoli - Milan 21.00 (TV Arena Premium 1)

Sreda

(0:3) Bajern - Mančester siti 21.00 (TV Arena Premium 1)

(2:0) Inter - Benfika 21.00 (TV Arena Premium 2)

Polufinale

Real/Čelsi - Mančester s./Bajern
Milan/Napoli - Benfika/Inter

Mečevi se igraju 9. i 16. maja

Finale

Istanbul, 10. jun