UEFA Liga šampiona

Lampard se ne predaje: Sve je moguće, pa čak i da eliminišemo Real

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.04.2023 17:41
Lampard se ne predaje: Sve je moguće, pa čak i da eliminišemo Real Tanjug/AP Photo/Dave Thompson, File

Čelsi u utorak dočekuje Real Madrid u revanšu četvrtfinala Lige šampiona, ali u jednoj, blago rečeno, lošoj atmosferi usled brojnih razočaravajućih partija i niza poraza. Čak je i uvek optimtistički raspoloženi vlasnik Tod Bejli istakao da je igra tima "poražavajuća", te malo ko veruje da će "plavci" uspeti da ugroze prednost Reala iz Madrida od 2:0 i naprave senzaciju.

"Kad vlasnik investira i želi da pomogne timu, onda je u pravu da traži veći doprinos. Pre svega, imam ličnu veliku odgovornost. Ne krivim nikog drugog do sebe, moramo da adresiramo stvari na pravo mesto ako želimo napred. Moj posao je da pronađem način da tim bude bolji i uspešniji", istakao je menadžer Frenk Lampard.

Apelovao je nekada istaknuti igrač Čelsija na navijače da dođu sa pozitivnim stavom i da pomognu ekipi da pronađe energiju kako bi se što bolje suprotstavila Realu, pa i napravila senzaciju.

"Sve je moguće, naš rival je na najvišem mogućem niovu, ali i mi imamo igrače koji mogu da se takmiče u Ligi šampiona. Mi imamo svoje šanse, moraćemo da budemo na najvišem mogućem novou kako bismo ih iskoristili. Ponavljam, ništa nije nemoguće, pa čak i da prođemo dalje", rekao je Lampard koji neće imati isključenog Bena Čilvela, te povređenog Kalida Kulibalija.

 

 

UEFA Liga šampiona, revanš mečevi četvrtfinala

Utorak

(0:2) Čelsi - Real Madrid 21.00 (TV Arena Premium 2)

(0:1) Napoli - Milan 21.00 (TV Arena Premium 1)

Sreda

(0:3) Bajern - Mančester siti 21.00 (TV Arena Premium 1)

(2:0) Inter - Benfika 21.00 (TV Arena Premium 2)

Polufinale

Real/Čelsi - Mančester s./Bajern
Milan/Napoli - Benfika/Inter

Mečevi se igraju 9. i 16. maja

Finale

Istanbul, 10. jun