UEFA Liga šampiona

Spaleti ne žali mnogo za napadačem: Pobeđivali smo i bez Osimena

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.04.2023 20:22
Spaleti ne žali mnogo za napadačem: Pobeđivali smo i bez Osimena Tanjug/Alberto Gandolfo/LaPresse via AP

Napoli stiže na "San Siro" i prvi meč četvrtfinala Lige šampiona bez golgetera Viktora Osimena koji nije uspeo da se oporavi od povrede. Trener Lučijano Spaleti nije na pres konferenciji preterano žalio zbog hendikepa.

"Dobijali smo mnogo važnih mečeva i bez Osimena. Snaga našeg tima nikad nije zavisila samo od jednog igrača. Uvek smo imali timsko ponašanje, pokazali smo da umemo da igramo i bez nekih igrača prve postave. Očekujem od onih koji izađu na teren da imaju poverenje jedni u druge i deluju kao tim", istakao je Spaleti.

Raspadori je trenirao, ali Spaleti će tek na dan meča i posle jutarnjeg treninga proceniti da li će moći da igra na "San Siru".

"Mečevi Lige šampiona su specifični, igrači moraju da prepoznaju važnost susreta i da znaju šta na terenu moraju da urade. Nalazimo se na najvišoj tački sezone, imamo želju i entuzijazam da je završimo na najbolji mogući način. Moramo da znamo i da se zabavimo, da uživamo upotpunosti jer ovo takmičenje gleda ceo svet. Uveren sam da će moj tim učiniti sve da sutra bude bolji od Milana. Spremni smo", zaključio je strateg lidera Serije A.