UEFA Liga šampiona

Čovek zvani trofej: Florentino Perez osvojio sedam Liga šampiona, a želi i osmu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.06.2024 08:55
Fudbaleri Real Madrida sa peharom Lige šampiona Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Fudbaleri Real Madrida sa peharom Lige šampiona

Odmah nakon pobede nad Borusijom iz Dortmunda i osvajanja 15. titule šampiona Evrope u Real Madridu se okreću novim obavezama i prave plan kao da osvoje ovo takmičenje i naredne takmičarske godine.

Prvi čovek kluba iz glavnog grada Španije, Florentino Perez u dosadašnoj karijeri je osvojio sedam titula evropskog prvaka, pa je nekao i razumljivo što kod njega nema nikakve euforije.

 

 

"Pitate me kao se osećam posle osvajanja nove titule? Pa, osećam se kao da imam jednu više nego prošle godine, a potrudiću se da imam jednu manje nego sledeće. Već sada razmišljamo o tome kako da i naredne sezone osvojimo ovo takmičenje", rekao je Florentino Perez.

Ovom izjavom predsednik Madriđana se "namestio" novinarima da ga potaju da li je istina da će već u ponedeljak na stadionu "Satntjago Bernabeu" biti promovisan Klijan Mbape, ali on nije želeo da odgovori na to pitanje.

"Nije ovo vreme da se priča o novim igračima. Ovi momci na terenu su napravili veliku stvar i oni treba da budu u fokusu. Biće vremena za priču na tu temu. Imamo celo leto prd nama", rekao je Perez.