UEFA Liga šampiona

Opušteni, srećni, smireni... : Luka Modrić širi pozitivne vibracije pred finale Lige šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.05.2024 19:25
Luka Modrić, fudbaler Reala, optimista pred meč za svoju novu titulu prvaka Evrope Guliver/Photo by Maria Jose Segovia/DeFodi Images
Luka Modrić, fudbaler Reala, optimista pred meč za svoju novu titulu prvaka Evrope

Fudbaleri Reala 1. juna  na čuvenom "Vembliju" igraju za 15. naslov prvaka Evrope (21.00, TV Arena 1 Premium), a Luka Modrić tvrdi da on i ostali "kraljevići" u miru i s priličnin optimizmom čekaju na finale Lige šampiona s Borusijom iz Dortmunda.

Očigledno svesni uloge velikog favorita, jer imaju "višak" kvaliteta i iskustva, još su se naigrali finala Lige šampiona i naosvajali titula prvaka Evrope više nego svi klubovi Starog kontinenta.

"Pozdrav navijačima Reala. Hvala vam na podršci u ključnim trenucima u La Ligi i Ligi šampiona. Ostao nam je još samo London i učinićemo sve da svi budu srećni. Za one koji će doći i za one koji to ne mogu", počeo je obraćanje pristalicama madridskog velikana virtuozni vezista iz Hrvatske. 

 

 

Naravno, njegovih 38 godina i profesionalnost ne dozvoljavaju mu da bilo kojom reči potceni "milionere". Niti su slučajno tu gde jesu niti su naivni da ne znaju da iskoriste svaku priliku da pokažu kako i Golijatu umeju da savladaju Davida. Ako im se ukaže u odsudnih 90 minuta borbe za "ušati pehar".

"Još jedno finale... Izgleda lako, ali nije. Ovo što ovaj klub i ova generacija rade je neverovatno. Jako smo srećni što smo ovde... Najlepše je živeti dan po dan. Onda kad se utakmica približi, počneš razmišljati o njoj. Sada smo jako opušteni i smireni, verujemo u sebe", zaključio je bivši član zagrebačkog Dinama i Totenhema, čija je slavna i berićetna rola na "Santijago Bernabeu" počela pre 12 godina. 

Kratka, ali moćna i pozitivna poruka čoveka, čije lopte imaju oči, pa ga je Real uprkos sve tanjoj minutaži i poznim sportskim godinama odlučio zadržati na još jednu godinu, mimo prakse razilaženja sa najstarijim prvotimcima poslednjih godina. Nešto je i do starih zasluga, jer je Luka dao bitan doprinos osvajanju pet poslednjih titula LŠ Madriđana.