UEFA Liga šampiona

Izbegnuta veća nesreća: Autobus Real Madrida imao sudar na autoputu u Nemačkoj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.02.2024 18:21
Fudbaleri Real Madrida Tanjug/AP Photo/Jose Breton
Fudbaleri Real Madrida

Haos u Nemačkoj nakon dolaska Real Madrida na utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Lajpciga. Autobus "kraljevskog kluba" je doživeo sudar na autoputu, srećom veća nesreća je izbegnuta i u pitanju je samo manja šteta.

Sve je počelo tako što klub iz prestonice Španije nije mogao da sleti na aerodorom u Lajpcigu usled štrajka. "Galaktikosi" su tako pomerili svoje putovanji uoči utakmice i umesto direktno leta, sleteli su u Erfurt odakle su morali da putuju autobusom oko 160 kilometara.

 

 

Na autoputu su naleteli na belu Tojotu sa kojom su se sudarili. Vozač automobila nije video autobus dok je menjao traku i došlo je do suadara. Nakon kraćeg zaustavljanja, ustanovljeno je da nema povređenih i sa su svi u redu te je put nastavljen, preneo je nemački Bild.

Španska Marka tvrdi i kako je beloj Tojoti bio navijač koji je želeo da snimi autobus i da mu je nakon toga volan pobegao, te je tako došlo do udesa.

Igrači i osoblje Real Madrida su u Lajcpig stigli u popodnevnim časovima, gde će sutra od 21 čas (TV Arena 1 Premium) igrati prvi meč osmine finala protiv istoimenog kluba.

Cup tree provided by Sofascore