UEFA Liga šampiona

Omladinci Crvene zvezde veruju u pune tribine protiv Mančester sitija

komentari (0)

Izvor: Tanjug

12.12.2023 15:23
Aleksa Cvetković na meču sa Jang Bojsom MN Press
Aleksa Cvetković na meču sa Jang Bojsom

Omladinci Crvene zvezde dočekaće u sredu od 14 časova na stadionu Voždovca ekipu Mančester sitija u poslednjem kolu grupe G Omladinske Lige šampiona.

Prvo mesto na tabeli grupe G Lige šampiona za mlade drži Mančester siti sa 13 bodova, dok je Lajpcig drugi sa 10. Crvena zvezda je treća sa tri koliko ima i Jang Bojs na četvrtom mestu.

Mladi fudbaleri Crvene zvezde Luka Lečić i Aleksa Cvetković pozvali su navijače da dođu u što većem broju na meč protiv Mančester sitija.

"Prvo mesto u grupi dovoljno govori o kvalitetima juniorske ekipe Mančester sitija, ali želimo da pred našom publikom pokažemo da smo zaslužili da prezimimo u Evropi i da nam je falilo samo malo više sreće u nekim trenucima. Boli nas poraz protiv Lajpciga u Nemačkoj, ali to je fudbal i nekad se na teži način gradi pobednički karakter. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, i da nas podrže, te da onda svi zajedno idemo na Marakanu i navijamo za Zvezdu", rekao je Lučić, prenosi zvanični sajt kluba.

Aleksa Cvetković izjavio je da njegov tim ima veliki motiv da na najbolji mogući način stavi zavesu na jesenji deo sezone. 

"Nije sve bilo idealno od samog starta, jer iako smo pružali dobre partije, na nekim mečevima nam je izostao rezultat. Sada sa velikom dozom samopouzdanja, nakon serije pobeda u Omladinskoj ligi Srbije dočekujemo Mančester siti - jednu od najboljih ekipa u svom uzrastu. Pozivam navijače da u što većem broju dođu da nas podrže i daju nam vetar u leđa da ostvarimo važnu pobedu na psihološkom planu za nastavak sezone i da napravimo dobru uvertiru za utakmicu na Marakani", zaključio je Cvetković.