UEFA Liga šampiona

Ostavka? Zašto bismo sada pričali o tome: Galtije želi da završi sezonu na klupu PSŽ

komentari (0)

Izvor: Tanjug

09.03.2023 13:01
Ostavka? Zašto bismo sada pričali o tome: Galtije želi da završi sezonu na klupu PSŽ Tanjug/AP Photo/Andreas Schaad

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Kristof Galtije izjavio je da ne razmišlja da podnese ostavku posle eliminacije kluba iz Pariza u osmini finala Lige šampiona, prenose francuski mediji.

PSŽ je i ove sezone ostao bez trofeja Lige šampiona, pošto je u osmini finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja eliminisan od Bajerna. Nemački klub je u prvom meču u Parizu slavio sa 1:0, a Bajern je sinoć na svom terenu pobedio 2:0.

"Nismo znali kako da iskoristimo naše šanse. Igrali smo dobro u prvoj trećini, ali nismo uspeli da materijalizujemo situacije koje smo imali. U drugom poluvremenu smo primili glup gol. Na ovom nivou potrebno je imati više lucidnosti. Ne zna da li je ovo lekcija, koju moramo da naučimo, ali smo frustrirani", rekao je Galtije.

Pojedini francuski mediji tvrde da bi Galtije mogao da dobije otkaz posle još jednog neuspeha PSŽ-a u Ligi šampiona.

"Svi su stvarno razočarani, polagali smo velike nade u ovo takmičenje. Verovali smo da možemo da napravimo dobar rezultat u revanš meču. Prerano je govoriti o mojoj budućnosti. Biću fokusiran do kraja sezone. Ovu eliminaciju moramo što pre da zaboravimo i da nastavimo dalje", dodao je Galtije, koji je prošle godine na klupi PSŽ-a zamenio Maurisija Poketina.