UEFA Liga šampiona

Džejmi Karager: Sećam se Crvene zvezde iz Barija, to su bila brilijantna imena

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.11.2023 16:19
Džejmi Karager: Sećam se Crvene zvezde iz Barija, to su bila brilijantna imena Guliver/Micah Crook

Džejmi Karager je poznat kao veliki zaljubljenik u fudbal. Sam je često govorio o tome koliko je pratio najbitniju sporednu stvar na svetu još od malih nogu, a u Engleskoj i dan danas možete da ga sretnete kako gleda lokalni Marin koji je trenutno u osmom rangu engleske fudbalske piramide.

Kada pratite nešto tako strastveno kao on, jasno je da ćete imati ogromno znanje na tom polju. To je Džejmi pokazao u studiju pred mečeve Lige šampiona. Bivši štoper Liverpula se dotakao Crvene zvezde i čuvenog finala koje se odigralo 1991. godine u Bariju.

 

 

"Sećam se da je Crvena zvezda pobedila nakon penala. Finale su igrali potpuno drugačije u odnosu na prethodne faze takmičenja. Utakmica se završila 0:0, što su i želeli. To je bio tim koji je postigao 19 golova na putu do finala. Imali su Darka Pančeva koji je dao odlučujući penal i otišao u Inter, ali to se nije dobro završilo. Tu je bio Prosinečki koji je igrao za Real Madrid i Barselonu, Savićević je osvojio kasnije Ligu šampiona i sa Milano. Apsolutno brilijatna imena." pričao je Karager.

U studiju sa njim su bili i Klint Dempsi i Mika Ričards koji su takođe igrali u Premijer ligi. Obojica su bila oduševljena Karagerovim izlaganje.